کاربرد موتور ویبره در صنعت تولید غذا
کاربرد موتور ویبره در صنعت تولید غذا: لرزاننده های صنعتی برای آماده سازی غذا ابزار بسیار موثری هستند. که تقریباً در هر مرحله از فرآیند تولید و بسته بندی مواد غذایی در مقیاس صنعتی کاربرد دارند. ویبراتور صنعتی در تولید غذا برای جداسازی، غربالگری، تراکم و ترتیب دادن به مواد مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. آنها میتوانند مواد را بر اساس اندازه، شکل یا ویژگیهای دیگر دستهبندی کنند و بهبود عملکرد فرآیندهای تولیدی را فراهم کنند.
کاربرد ویبراتور در صنعت تولید غذا
ضربهگیرها و لرزانندههای میتواند از گلوگاهها و انسداد در تولید جلوگیری کند. در برخی از مواد گرانولی یا پودری تودههایی ایجاد می شود بهویژه زمانی که در معرض رطوبت قرار میگیرند. اعمال ارتعاش یک راه موثر برای شکستن توده ها در مواد جامد فله مانند نمک، قهوه آسیاب شده، یا پودر ذرت است.
بیشتر محصولات نیاز به اندازه گیری دقیق دارند. برای مثال ترکیب مناسب مواد در خمیر پنکیک، مقدار دقیق پنیر روی پیتزای یخ زده، یا میزان ضخامت لعاب روی دونات ها.
بسیاری از غذاها نیاز به هوازدایی دارند که با ارتعاش قابل انجام است. ویبراتور صنعتی یک راه عالی برای حذف حباب از مایعات غلیظ مانند شکلات مذاب است. با قرار دادن قالب های پر شده شکلات روی میز ویبره ارتعاش، حباب ها را به سطح می راند و شکلات جامد را در قالب باقی می گذارد. مثال های بیشتر کاربرد موتور ویبره صنعت تولید غذا مانند خمیر کیک، آب نبات، شکلات، مربا و مایعاتی که حباب های هوا را در خود نگه می دارند، می توان ذکر کرد.
همچنین ممکن است از لرزش برای کمک به جدا کردن محصولات از قالب استفاده کرد. به ظور مثال با ارتعاش آرام و تمیز شکلات جامد پس از سرد شدن و بدون کار دستی از قالب خارج می کند.
می توان از لرزش برای کمک به پهن و مسطح کردن خمیرهای چسبناک استفاده کرد.
مواد خام را الک کرد تا کلوخهها را جدا کرد.
همچنین میتوان مواد فلهای را برای کاهش اندازه بسته بندی و حمل و نقل فشرده کرد.
چند مثال کاربرد موتور ویبره در صنعت تولید غذا
هنگام فرآوری مواد غذایی در مواد اولیه یا محصولات نهایی قبل از بسته بندی، بهداشت و نظافت از بالاترین اولویت برخوردار است. زیرا آلودگی می تواند به راحتی مصرف کننده نهایی را بیمار کند. سیستمهای ارتعاشی از جنس استنلس استیل برای دستیابی به این الزامات بهداشتی طراحی شدهاند، زیرا تمیز نگه داشتن فولاد ضد زنگ راحتتر از سطوح دیگر است.
یکی دیگر از اولویت های مهم برای غذاسازها این است که بتوانند محصول را بدون آسیب رساندن به آن جابه جا کنند. برخی از محصولات غذایی مانند چیپس سیب زمینی اگر در معرض حمل و نقل نامناسب قرار گیرند، به راحتی می شکنند. سیستم های نوار نقاله از لرزش ملایم برای انتقال محصول از ایستگاهی به ایستگاه دیگر استفاده می کنند. و تا حد زیادی آنها را دست نخورده نگه می دارند. همچنین لرزش به شما این امکان را می دهد که محصول خود را در مرحله بسته بندی به طور دقیق تقسیم کنید.
کارشناسان آوید صنعت به شما کمک می کنند تا تعیین کنید کدام راه حل برای برنامه شما مناسب است. و مطمئن شوید که پس از راه اندازی و اجرا، نیازهای شما را برآورده می کند. فقط با ما تماس بگیرید. در ادامه چند مثال عملیاتی کارآمد ذکر می کنیم.
1. جدا کردن و تمیز کردن آلودگی ها از گلبرگها
در صنایع غذایی، گلبرگهای له شده گل رز از سالم جدا می شوند، سپس گلبرگها باید از موها و سایر مواد پاک شوند.
در سرند های ارتعاشی یک کارخانه تولید کننده مربا ویبراتورهای برقی را با توجه به فضای موجود می توان در کنار یا زیر تغار نصب کرد. علاوه بر این ویبراتور بادی را مستقیماً روی توری الک می توان نصب کرد، به طوری که سوراخ های غربال باز شده و فرآیند به آرامی انجام می شود.
به لطف الک ویبره، تولید کننده می تواند از بیشتر گل رز استفاده کند و تولید مربا خود را به حداکثر برساند.
2. بسته بندی مواد غذایی حساس بدون شکستن آنها
در فرآیند بسته بندی بیسکویت یا چیپس در مقیاس بزرگ نیاز به راهی برای انتقال به موقعیت صحیح بسته بندی بدون شکستن آنها است. اینکار به حرکت ملایم به موقعیت دقیق بستگی دارد.
چندین ویبراتور خطی پنوماتیک می تواند فرآیند انتقال را انجام دهد. این ویبراتورها ارتعاشی با دامنه کوچک با فرکانس قابل تنظیم هستند و در نتیجه با لرزش به مواد غذایی حساس آسیب نمیرساند.
برای ورود به فروشگاه ویبره بادی کلیک نمایید
3. شکستن توده های ناشی از رطوبت
در صنایعی که با یک جامد حجیم کار می کند که تمایل به حفظ مقادیر کمی رطوبت، مانند نمک یا آهک دارد، برای پردازش مواد لازم است تا توده های تشکیل شده از هم جدا شوند.
با استفاده از ویبراتور برقی با پردازش این مواد جامد فله ای از طریق یک سری از سه غربال ارتعاشی با اندازه توری مختلف به تدریج کوچکتر کرد. خروجی حاصل از این فرآیند، موادی بود که فقط تودههای کوچکتر و نرمتری دارند که میتوان آنها را با یک مجموعه غربال معمولی پردازش کرد.
4. انتقال برش های چسبنده گوشت با خیال راحت
از کاربرد موتور ویبره در صنعت تولید غذا انتقال تکه های گوشت برای بسته بندی است. به دلیل چربی روی محصول، به راحتی در سطح نوار نقاله حرکت نمی کند.
یک سیستم نوار نقاله فولادی ضد زنگ مجهز به موتور ویبره خطی پنوماتیک این اجازه می دهد تا گوشت به آرامی و به طور یکنواخت درون سینی نقاله منتقل شود.
5. فرآیند شستشو کاهو
تغذیه محصول برای فرآیند تمیز کردن و وارد کردن به سبد جمع آوری که در طی آن کاهو با آب شسته می شد.
یک فیدر فولادی ضد زنگ مجهز به ویبراتور الکتریکی مناسب این کار است. تا محصول را در طول فرآیند حرکت دهد. سپس کاهو را سریعتر و دقیقتر با یکنواختی بهتر در سیستم جابجا کنند. در نتیجه، میتوان محصول بیشتری را با هزینه کمتر جابهجا کند.
6. مخلوط کردن مواد در خمیر
در صنایع غذایی که کوکیهای شکلاتی را تولید میکند اضافه کردن مواد مانند تکه های شکلات به خمیر نیاز است. این کار باید با درجه بالایی از دقت در مقدار و همچنین توزیع یکنواخت آنها در سراسر خمیر انجام شود.
استفاده از فیدر یا تغار فولاد ضد زنگ که روی پایه ای با فنر نصب و به ویبراتور برقی مجهز شده است نیاز است. تا مواد به طور یکنواخت و دقیق در سراسر خمیر پخش شوند و در طول یک سیستم نوار نقاله حرکت کنند. به علاوه تمیز نگه داشتن تجهیزات آسان است زیرا تمام قطعات از فولاد ضد زنگ ساخته شده است.
7. دوز با لرزش برای بهبود کارایی و ایمنی
در صنایع غذایی که نمک را به صورت دستی به ظرفی پر از مواد اضافه می کرد، نمک به طور یکنواخت پخش نمی شود. این روند به دلیل استفاده از پرسنل هم کند و هم پرهزینه بود. همچنین از آنجایی که کارکنان در نزدیکی قطعات متحرک مانند میکسرها کار می کردند، ایمنی کارگران پایین است.
یک قیف و سینی با ویبراتور خطی پنوماتیک و یک ایستگاه دوزینگ می تواند فرآیند دوز را خودکار کند. این منجر به توزیع دقیق و یکنواخت دوز نمک و کاهش قابل ملاحظه هزینه های نیروی کار است.
8. دوز گرانول میوه بر اساس حداقل اندازه
در صنایع غذایی که با تکه دانههای میوه در اندازههای مختلف کار میکنند، به دنبال راهی برای بهبود سرعت دوز کردن و الک کردن قطعات کوچک در طول فرآیند هستند.
که با استفاده از ویبراتور خطی برقی یا پنوماتیک جداسازی و دوز دقیق گرانول انجام می شود.